Toptan satış siteleri

Doğal ve organik ürün satan noktaların sayısı hızla artıyor. Ne olduğunu bilmeden tükettiğiniz paketlenmiş ürünler yerine nereden geldiği belli olan, katkısız, ilaçsız, gübresiz, yerel tohumlarla ve dededen kalma yöntemlerle üretilen, sağlıklı ve aynı zamanda yerel üreticiyi destekleyen bir alışveriş mümkün.

Organik gıda sektörü son yılların en öne çıkan sektörlerinden biri. Sağlık konusunda her geçen gün daha da bilinçlenen toplum organik gıdalara yönelmektedir. Durum böyle olunca organik gıda sektörü yeni iş kurmak isteyen girişimcilerin ağzını sulandırmaktadır.

Sağlıklı beslenme, organik ürün tüketmeyi tercih etme öyle bir akım ki, ürünün satıcısının da reklamının kendiliğinden yapılmasını sağlıyor. Sosyal medya, insanların hayatlarını, seçimlerini sürekli ifşa ettikleri bir kanal ve herkes herkesin ne yediğini, ne giydiğini, ne okuduğunu nereye gittiğini, hangi sporu yaptığını biliyor. Özellikle son yıllarda yapılan sağlık araştırmaları da çok tüketiciyi etkilemiş olmalı ki besin seçiminde daha özenli hale gelindi. 

Organik gıdalar dükkanı açmak isteyenler Organik gıdaların satıldığı işyerinin açılmasında devlet desteğinden yararlanarak işyeri açabilirler. Son yıllarda GDO’lu ürünler yerine köyde doğal ortamda yetişen ürünleri almak isteyen müşteri sayısında yaşanan artık nedeniyle, küçük esnaf organik gıdalar işine girmeye başladı. Doğal köy ekmeği, zeytin, peynir, yumurta, reçeller, katı ve sıvı gıdaların tümünde organik ürünler son yılların trendi haline geldi. 

Dükkan Açarken

Organik ürün dükkanı açabilmenin ilk yolu güzel bir noktada minimum 50-60 metrekare bir dükkan bulmaktır. Bu dükkanın kirasına ise dikkat etmeniz gerekiyor, zira ilk aylarda ciddi bir satış elde edemeyebilirsiniz; Bu nedenle kirayı cebinizden 4-5 ay ödeyebileceğinizi unutmayın. Dükkanı bulduktan sonra ister profesyonel ister de amatör olarak bir dekorasyon yapabilirsiniz. Dekorasyon yaparken en çok dikkat etmeniz gereken nokta tarihi – antik – organik havası yakalamaya çalışmak olacak.

Sizde ilk atımı atıp dükkanınızı ürünler ile doldurmak isterseniz http://www.toptankoyurunleri.com/ adresine üye olun. Site üzerinde yer alan el yapımı katkısız reçel, marmelat, pekmez, turşu, ekşi, sirke kategorisinde yer alan ürünlerden sipariş vererek dükkanınızı yöresel ürünler ile donatın. 


Eklenme Tarihi: 25.05.2018 00:00:00

Toptan Köy Ürünleri

Sosyal Medya'da Paylaş: