Toptan Reçel Satışı

Ayva reçeli, Bergamot Reçeli, Böğürtlen Reçeli, Çilek Reçeli, Havuç Reçeli, Karadut Reçeli, Kuru İncir Reçeli, Patlıcan Reçeli, Portakal Kabuğu Reçeli, Turunç Reçeli, Yeşil İncir Reçeli, Zeytin Reçeli, Kivi Reçeli, Gül Reçeli, Karpuz Reçeli, Ceviz Reçeli, Yaban Mersini Reçeli, Limon Kabuğu Reçeli, Vişne Reçeli, Şeftali Reçeli, Kapari Reçeli, Kamkat Reçeli, Karışık Meyve Reçeli, Kabak Reçeli, Kayısı Reçeli, Greyfurt Reçeli hepsini büyük bir özenle ve geleneksel yöntemlerle hazırlıyoruz. 760 Gr, 2.5 Kg ve 5 Kg'lık kavanozlarda toptan reçellerimizi sizlere sunuyoruz.

 

Peki reçellerimizi nasıl hazırlıyoruz?

Biz Mersin Silifke'de geniş tarım alanları ve yaylaların içinde faaliyet gösteriyoruz. Bölgemiz tarım açısından oldukça zengin. Çilek, turunçgiller, vişne, kayısı, ayva, böğürtlen, domates, ceviz başta olmak üzere bir çok meyve ve sebze bölgemizde yetiştirilmektedir. 

Bizde bu lezzetli sebze ve meyveleri reçel yapmak için taze olarak tarlalardan bahçelerden topluyoruz. Biliyoruz ki, en güzel reçel taze meyvelerle yapılandır. Doğru seçilen ürün, hijyenik ekipman ve ortam, iyi bir tarif başarıyı beraberinde getirir.

Binbir emekle üretilen meyve ve sebzeleri reçele dönüştürürken ilk adımı reçellerimizi koyacağımız kavanozlarla atıyoruz. Kavanozları kaynatıp kuruluyoruz. Çünkü hijyen çok önemli. 

Reçel için kullandığımız meyveler olgun, kabuklu ise mutlaka diri olmasına dikka ediyoruz. Ezik çürük meyveyi asla kullanmıyoruz. Ayva, elma, armut, bal kabağı gibi meyve ve sebzelerin varsa üzerindeki lekeler geniş ve derin bir şekilde kesiyoruz. Bu işlemi yapmazsak üzerindeki lekeler, çürük ve ezikler yapacağımız reçeli çöpe uğurlamak zorunda kalacağımızı biliyoruz.

Reçellerimizi yaparken mutlaka içme suyu kullanıyoruz. Reçellerimizi hazırlarken tahta kaşıklar kullanıyoruz. Asla metal kaşık değdirmiyoruz. Reçellerimizde doğal şeker kullanıyoruz. Asla glikoz şurubu, kıvam arttırıcı gibi katkı maddeleri eklemiyoruz.

Hazırlardığımız reçeller sizlere ulaşana kadar kuru ve serin yerde muhafaza ediyoruz. 

Satışını yaptığımız toptan reçellerimiz size ulaştığında kapağını açtığınızda meyvenin kokusunu alacağınızın garantisini veriyoruz. 

Eğer siz reçel satışı yapan veya müşterilerine reçel ikramı yapan bir işletmeyseniz toptan reçel satın almak için mutlaka bizimle irtibata geçin. Çünkü büyük özenle hazırladığımız bu reçeller hem sizi hem de müşterilerinizi memnun edecek. Toptan reçel siparişi vererek uygun fiyata satın alabileceksiniz. 

 

Toptan reçel siparişi verdiğinizde size nasıl ulaştırıyoruz?

Siparişlerinizi özenle korumalı paketlere koyup sizlere ulaştırıyoruz. İsterseniz siparişinizi kapıda ödeyebilirsiniz.

Hemen toptan reçel siparişi vermek için bizi arayın.

 

 

 

 

 

 


Eklenme Tarihi: 20.07.2018 00:00:00

Toptan Köy Ürünleri

Sosyal Medya'da Paylaş: